FRIENDLY CASH recenze, hodnocení skutečných zákazníků
Rychlá SMS půjčka FRIENDLY CASH

FRIENDLY CASH recenze

Recenze, hodnocení, a zpětná vazba od zákazníků – to jsou nejcennější informace, které od zákazníků můžeme získat.
Podívejte se na recenze a hodnocení skutečných zákazníků FRIENDLY CASH, kteří využívají naše půjčky, nebo je využívali v minulosti. Přečtěte si jejich zkušenosti a podívejte se, jak hodnotí službu FRIENDLY CASH.
Každý zákazník, který má zkušenost s FRIENDLY CASH má možnost napsat recenzi a ohodnotit kvalitu služby hvězdičkami.
 
Děkujeme! Vaše hodnocení nám pomáhá ke zlepšování kvality služeb!
Tým FRIENDLY CASH

4,7
Hodnocení: 21
515
46
30
20
10

Rozdělení zákaznických recenzí

89%
89% respondentů doporučuje SMS půjčku
FRIENDLY CASH
kamarádovi

Recenze zákazníků FRIENDLY CASH

Napsat recenzi
Luděk
16.11.2022
Byla recenze užitečná? / 3
Dobrý den, velmi Vám děkuji za Vaše přátelské jednání, kterého si velmi vážím. I v případě, kdy jsem nedodržel termín splatnosti, jste se ke mě stále chovali přátelsky, za což Vám moc děkuji. Samotného mě nastalá situace, kdy jsem nebyl schopen splatit půjčku včas, mrzela. Ještě jednou Vám děkuji a přeji Vám hezký den
ODPOVED FRIENDLY CASH20.11.2022
Děkujeme za Vaše hodnocení.
Jan
9.11.2022
Byla recenze užitečná? / 4
OK
Martin Nosál
6.11.2022
Byla recenze užitečná? / 4
Nejlepší půjčky m
Radek
25.7.2022
Byla recenze užitečná? / 5
Konečně normální sms půjčka.
Je dobře, že je taková rezerva. Také je dobré, že před splatností to vždy připomenou, aby se člověk fakt nedostal do prodlení. Za to jim dám 6 hvězdiček.
Richard
8.7.2022
Byla recenze užitečná? / 4
Jsem velice rád, že tady máme firmu jako je, Děkuji, že máte dobré služby
ODPOVED FRIENDLY CASH11.7.2022
Děkujeme Vám za skvělé hodnocení.
Vaše přátelská SMS půjčka FRIENDLY CASH.
Kamila
20.5.2022
Byla recenze užitečná? / 6
Simona
4.5.2022
Byla recenze užitečná? / 8
Dobrý den, jsem Vaší klientkou a někdy Vaši půjčku využívám. Líbí se mi postoj FRIENDLY CASH ke mě jako ke klientovi, bez zbytečné a otravné reklamy a obtěžování. Vše je vždy jasné, přesně podle smlouvy, žádné skryté poplatky. Jsem velmi spokojena.
Doporučila jsem Vaši půjčku i mé kamarádce a i ona se stala Vaší klientkou. Chtěla jsem se jen zeptat, přemýšleli jste nad nějakým bonusem za to, že jsem doporučila Vaše služby a i kámoška byla spokojená? :)
ODPOVED FRIENDLY CASH5.5.2022
Dobrý den, děkuji za hodnocení a za Váš dotaz. Momentálně jsme velmi zaneprázdněni velkými požadavky zákazníků na naše půjčky, ale vážíme si Vás a ostatních zákazníků, proto Vaše a další dotazy, návrhy zákazníků postupujeme na příslušné oddělení pro analýzu, vyhodnocení a změny. V produktu, který poskytuje FRIENDLY CASH, dojde v blízké budoucnosti ke změnám a budeme o tom informovat i samostatně na webové stránce.
Ale protože jste nás již doporučila kamarádce, prosím zkontaktujte se s operátorem na naší infolince 555 500 105 v pracovní době 08:00-18:00 hodin, nahlaste nám jméno Vaší kamarádky a jménem FRIENDLY CASH Vám zašleme dárek za doporučení :)
FRIENDLY CASH vždy myslí na své zákazníky!
Jana D.
3.5.2022
Byla recenze užitečná? / 7
Z osobní zkušenosti Vám rozhodně doporučuji jednat s touto společností. Profesionální přístup, nic neskrývají. Půjčka byla za 10 minut na účtu. Rychlé a jednoduché!
ODPOVED FRIENDLY CASH4.5.2022
Děkujeme za hodnocení :)

Jsme rádi, že jste s naší službou FRIENDLY CASH spokojená. Za celý tým Vám děkujeme! :)

Vaše přátelská SMS půjčka FRIENDLY CASH
Michal
12.4.2022
Byla recenze užitečná? / 8
Určitě jen doporučuji Friendly cash. Mám účet v ČSOBce a vždy za 5 minut mám peníze na účtu. Friendly Cash využíván pravidelně již druhý rok, nic velkého 3-5 tisíc do výplaty. Jak výhoda: jasné podmínky, férové jednání, vždy předem víš, kolik bude nutné vrátit. Měl jsem situaci, že se zpožďovala výplata, ale zkontaktoval jsem se s Friendly Cash a bez problémů a jakýchkoliv sankcí nebo navýšení počkali na mou úhradu pár dní. Jsem spokojen!
Filip
25.3.2022
Byla recenze užitečná? / 10
Dnes ráno jsem odeslal žádost o kredit, jako nový zákazník, už mám peníze na účtu po 3 hodinách. Děkuji za malý dárek.
Přeji Vám krásný den!
ODPOVED FRIENDLY CASH25.3.2022
Děkujeme Vám za skvělé hodnocení.

NAPSAT RECENZI FRIENDLY CASH

Ohodnotit FRIENDLY CASH

FRIENDLY CASH SE

IČ: 06680003

Francouzská 6167/5

708 00 Ostrava-Poruba

uvedená adresa neslouží jako kontaktní centrum

 

Sídlo: Na splávku 1182, 686 01

Uherské Hradiště

 

Zákaznická linka: 555 500 105

 

Pevná linka 576 776 733

 

E-mail: [email protected]

 

Bankovní účty FRIENDLY CASH:

 

ČSOB a.s.                     3994444399/0300

 

UniCredit Bank a.s.   1091662003/2700

 

 

Proč využít služeb rychlé sms půjčky FRIENDLY CASH?

 

     FRIENDLY CASH je řešením situace, kdy potřebujete peníze rychle, na nepředvídatelný výdaj, či okamžitou potřebu.

 

     Klient požádá o rychlou sms půjčku ve FRIENDLY CASH formou jednoduché SMS zprávy nebo prostřednictvím www.friendlycash.cz. Půjčky poskytujeme jen našim klientum proto se jim musite stát. Registrace ve FRIENDLY CASH je jednorázová, bezplatná a nezávazná. Pokud registraci schválí, stáváte se klientem a všechny půjčky od FRIENDLY CASH už máte schválenéa je jen na Vás či službu využijete nebo ne. Můžete požádat o sms půjčku FRIENDLY CASH hned, za týden o rok nebo nikdy. Nebo můžete využít službu rychlé sms půjčky od FRIENDLY CASH jedenkrát a nikdo Vás nebude nutit, abyste si vzali další a další sms půjčky.      

Spokojení klienti

Zdeněk, Zlín

Každý měsíc mi chybí nějaké finance do výplaty :) Viděl jsem reklamu FRIENDLY CASH a v tom okamžiku jsem se stal jejich věrným klientem a pravidelně využívám jejich služby. Výhoda je, že si mohu půjčit na pár dní malou částku. Děkuji, jsem velmi spokojen!